Vi leverer komplette dørfelt

Dørautomatikk AS har vært en samarbeidspartner for store utbyggere i mange år, og noe av grunnen til at vi er en ettertraktet samarbeidspartner, er vår evne til å tenke helhetlig om prosjektene. Nye bygg, særs forretningsbygg, kjøpesentre, sykehjem, offentlige bygg og lignende er ikke komplett uten et inngangsområde som passer med resten av bygget.

Som en del av vår satsing på området, leverer vi skreddersydde løsninger med slag- og skyvedørsfelt som passer sømløst inn i øvrig planløsning. Vi setter vår stolthet i å levere små og større felt med slag- og skyvedører, med kvalitet i høysetet som bevarer funksjon og estetikk på best mulig måte. Feltene leveres som regel i glass og aluminium.

Feltene kan være sensorstyrte, slik at de åpner og lukker automatisk og sørger for høy kapasitet på mennesker ut og inn av bygget. Resultatet er et slag- og skyvedørsfelt som ser bra ut, har smarte løsninger og som varer i byggets levetid. Dørautomatikk jobber sammen dere som kunde, og produserer feltene på mål, tilpasser automatikk og dørblader så dere får det slik dere ønsker, i riktig utforming og ønsket farge.

skyvedorsfelt

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Trenger du bedre kontroll og fleksibilitet rundt nøkkelhåndtering?
  • Ønsker du en dynamisk tilpasset og fleksibel tilgang?
  • Ønsker du oversikt på dine dørmiljøer og brukere med loggføring og status?
  • Trenger du avanserte løsninger med mulighet for integrasjoner mot andre systemer?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING