Om oss

Vi er en ledende regional leverandør av Gilgen produkter som holder til på Kjørbekk industriområde i Skien. Vi leverer og monterer automatikkdører, fra skyvefelt og glass til dørautomatikk. Dermed får du alt på ett sted, og ett kontaktpunkt om det skulle oppstå noe. Dørautomatikk AS ble startet i 2013, gjort om til AS i 2015 – men har allikevel historie helt tilbake til 1994. Våre ansatte sitter på en unik kompetanse og lang erfaring.

Vi leverer produkter over hele landet, til store og små aktører. Via våre velateblerte samarbeidspartnere kan vi utføre service og montasje over hele landet.

Det er ikke noen enkel sak å velge leverandør, mye står på spill. Vi legger vår ære i å yte vårt ytterste og med mange års erfaring er vi rustet for de fleste oppdrag.

DSC_8126 798x553
DSC_4952 801x501

En del av
Prosero Security Group

Fellesnevnerne for selskapene våre er høye kunnskap- og servicenivåer, fornøyde kunder og en sterk plassering i det lokale markedet. Som en del av Prosero kan selskapene våre opprettholde et nært forhold til kundene sine og samtidig tilby den store organisasjonens sikkerhet og konkurranseevne.

Dette betyr at vi kan tilby kundene våre et komplett utvalg av produkter og tjenester og være en sikkerhetspartner som alltid er tilgjengelig og tar et langsiktig ansvar for kundene våre.

Proseros desentraliserte modell gjør det mulig med hurtig tilvekst, større ansvar og nærhet til kundene. Å være nær det lokale markedet gjør det mulig for Prosero å tilpasse seg de lokale forutsetningene og samtidig dra nytte av tjenestetilbudene og best praksis i det nordiske nettverket.

Prosero er etablert på over 150 plasser i hele Nord-Europa og omsetter for over 4 milliarder SEK årlig. De lokale selskapene har i høy grad ansvar for sitt selskap og sitt resultat.