Røykventilasjon som redder liv og eiendom

Røyk fra brann kan til og med i et tidlig brannforløp være meget skadelig og farlig. Den giftige røyken kan ta berøre flere liv en selv brannen, og skadene fra røyken kan til og med være verre enn skadene fra brann. Med godt planlagt røykventilasjon kan liv reddes og skader minimeres.

Hensikten med røykventilasjon er å på en kontrollert måte lufte ut den skadelige røyken uten å forverre brannen. Dette gir mennesker som oppholder seg i bygget bedre forutsetninger for å overleve, samt gjør det redningsmannskapenes jobb lettere når de kommer til unnsetning for å jobbe med slukkingsarbeidet. I tillegg kan skade på eiendom og eiendeler reduseres og risikoen for spredning av brannen minimeres.

Vi leverer komplette røykventilasjonssystem fra Simon Protec, en tysk kvalitetsleverandør med over 50 års erfaring fra røykventilasjon, med mange revolusjonerende ideer og patenter innen brannvern som har reddet liv og eiendom.

Våre kunnskapsrike teknikere med ekspertkompetanse på røykventilasjon hjelper dere gjerne med å finne den beste løsningen for dere, samt installerer og optimaliserer systemet for best mulig funksjonalitet.

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Trenger du bedre kontroll og fleksibilitet rundt nøkkelhåndtering?
  • Ønsker du en dynamisk tilpasset og fleksibel tilgang?
  • Ønsker du oversikt på dine dørmiljøer og brukere med loggføring og status?
  • Trenger du avanserte løsninger med mulighet for integrasjoner mot andre systemer?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING