Vi leverer Skyvedørsautomatikk

Med lang erfaring fra dørautomatikk har vi en enorm kunnskap om produkter, installasjon og vedlikehold. Vi har møtt på de fleste spørsmål og utfordringer, og funnet frem løsninger for de mest kompliserte eiendommene.

Automatiske skyvedører gjør det enkelt og smidig å forflytte seg mellom forskjellige deler av et bygg, men automatiske skyvedører er mer enn som så. De skal beskytte eiendommen fra og holde ute uvedkommende, samt skape sunne og estetisk tiltalende inne- og utemiljøer. Skyvedørene finnes i mange forskjellige format for å smelte inn og bli en del av omgivelsene. De skal være funksjonelle, fungere for alle behov og kunne tilpasses når behovene endrer seg.

Det er mye som må tas med i beregningen når man velger hvilken type dørautomatikk man skal ha. Når vi anbefaler skyvedørssystemer, tar vi blant annet med oss dette i beregningen:

Brannvern

Skal døren lukke seg ved brann? Elektronikk må være installert på en godkjent og brannsikker måte.

Nødutganger

Skal døren kunne brukes som nødutgang? Mulig å overstyre i en krisesituasjon.

Innbruddssikkerhet

Skyvedørene må være motstandsdyktige mot innbrudd og sørge for å holde deres verdier trygge.

Energieffektivitet

Det stilles større krav til energieffektivisering, og det må også skyvedørene ta høyde for. Her vil det også være penger å spare på minst mulig varmetap.

Hermetisk sikring

For våre kunder som jobber med sensitive produkter, så leverer vi skyvedører som beskytter mot støv, patogener eller sågar bare vanlig luft, alt etter deres behov.

Robusthet

Skyvedørene skal være operativ i mange år, med til tider mye opp- og gjenlukking opptil flere hundre til tusen ganger per dag.

Skuddsikkerhet

For kunder som krever ekstra sikkerhet (ambassader, politi, offentlige bygg osv) leverer vi selvfølgelig også skuddsikre produkter.

Estetikk

Som en del av byggets øvrige fasade, tilpasser vi produktene slik at det passer sammen med eiendommen.

Når du engasjerer oss kan du kjenne deg trygg på at vi tar hensyn til både ditt og eiendommens behov og lager en skreddersydd løsning.
Vi tar hånd om hele prosessen, og hjelper deg med alt fra prosjektering, til installasjon og vedlikehold.

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Trenger du bedre kontroll og fleksibilitet rundt nøkkelhåndtering?
  • Ønsker du en dynamisk tilpasset og fleksibel tilgang?
  • Ønsker du oversikt på dine dørmiljøer og brukere med loggføring og status?
  • Trenger du avanserte løsninger med mulighet for integrasjoner mot andre systemer?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING