Vi leverer slagdørsautomatikk

Dørautomatikk AS har lang erfaring med å sikre eiendommer og bygg, og har montert utallige slagdører hos våre kunder i Grenland og omegn. Som en del av Prosero-gruppen tilbyr vi også vår ekspertise til våre partnere over hele Norge.

Moderne slagdørsautomatikk er brukervennlig, funksjonelt og sikkert. Vi forhandler dører fra blant annet Gilgen og Dorma disse oppfyller krav for pålitelighet, praktiske i bruk og visuell eleganse. Automatisk døråpner og dørlukker funksjoner er praktisk å bruke i bygg med mye trafikk, de er brann- og rømningssikre, og gjør tilgang enklere for funksjonshemmede.

Vi kan foreta oppgradering på eksisterende bygg, og planlegge og installere på nybygg, for private boliger, borettslag samt offentlig sektor og næringsbygg. Vi utfører også service, noe vi anbefaler jevnlig for å øke levetiden på automatikken. Våre automatiske dører har forskjellige egenskaper og funksjoner; noen har både automatisk døråpner- og dørlukkerfunksjon, mens andre kun elektrisk døråpner. Vi har både tunge og lettere varianter.

Kontakt oss så finner vi gode løsninger tilpasset deres behov.

slagdorsautomatikk_1

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Trenger du bedre kontroll og fleksibilitet rundt nøkkelhåndtering?
  • Ønsker du en dynamisk tilpasset og fleksibel tilgang?
  • Ønsker du oversikt på dine dørmiljøer og brukere med loggføring og status?
  • Trenger du avanserte løsninger med mulighet for integrasjoner mot andre systemer?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING